Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30954
Назва: STEM освіта, як альтернатива допомоги школярам при вивченні фізики
Автори: Серпухов М. Ю.
Димерцов Д. О.
Новіков Ф. В.
Теми: майстер класи
отримання знань
учбовий матеріал
експерименти
фізичні явища
комп’ютерні технології
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Серпухов М. Ю. STEM освіта, як альтернатива допомоги школярам при вивченні фізики / М. Ю. Серпухов, Д. О. Димерцов, Ф. В. Новіков // Нові та нетрадиційні технології в ресурсо- та енергозбереженні : матеріали міжнародної науково-технічної конференції, 6-7 грудня 2023 р. : тези допов. – Одеса: Національний університет «Одеська політехніка», 2023. – С. 297–298.
Короткий огляд (реферат): Наведено досвід організації роботи STEM лабораторії з фізики у Харківському національному економічному університеті ім. Семена Кузнеця та проведено відповідне дослідження впливу її діяльності на формування освітніх компетенцій у школярів. Встановлено, що завдяки роботі STEM лабораторії у школярів 7–11 класів зростає цікавість до вивчення учбового матеріалу, краще сприймається учбовий матеріал та засвоюються теоретичні знання, розвиваються комунікативні та пізнавальні навички, збільшується активність школярів під час експериментів. У лабораторії створено майстер класи з фізики, в яких безпосередньо приймають участь школярі. Там вони узнають про різні фізичні явища, а проведення експериментальних досліджень із застосування комп’ютерів дозволяє їм більш повно зрозуміти сутність фізичних явищ та отримати первинні знання із сучасних комп’ютерних технологій. Отже, робота STEM лабораторії дозволяє підвищити ефективність освітнього процесу та отримати багато позитивних ефектів у навчальному процесі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30954
Розташовується у зібраннях:Статті (ЗСЖіБЖ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Tezy - Odesa_2023_с.297 СерпуховМ.Ю., Димерцов Д.О., Новіков Ф.В..pdf546,09 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.