Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29273
Title: Фінансовий ринок. Методичні рекомендації до практичних завдань та лабораторних робіт студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" освітніх програм "Фінанси і кредит" та "Банківська справа" першого (бакалаврського) рівня
Authors: Ачкасова С. А.
Keywords: фінансовий ринок
інвестор
цінний папір
регулювання
похідні цінні папери
Issue Date: 2023
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Фінансовий ринок. Методичні рекомендації до практичних завдань та лабораторних робіт студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" освітніх програм "Фінанси і кредит" та "Банківська справа" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. С. А. Ачкасова; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (2,03 МБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. — 71 с. — Загол. з титул. екрану.
Abstract: Подано практичні завдання, лабораторні роботи та методичні рекомендації до їхнього виконання, що будуть сприяти набуттю майбутніми фахівцями професійних компетентностей для вирішення фінансових завдань розвитку фінансових ринків. Рекомендовано для студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" освітніх програм "Фінанси і кредит" та "Банківська справа" першого (бакалаврського) рівня.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29273
Appears in Collections:Методичні матеріали (МСіФП)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023-Ачкасова С А.pdf1,65 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.