Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29222
Назва: Всесвітня історія : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівня
Автори: Баличева Л. В.
Добрунова Л. Е.
Теми: стародавній світ
середні віки
нова доба
новітній час
розвиток суспільства
господарство
політика
еволюція
революція
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Всесвітня історія : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівня [Електронне видання] // укл. Л. В. Баличева, Л. Е. Добрунова. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022. – 10 с. (Укр. мов.)
Короткий огляд (реферат): Подано робочу програму навчальної дисципліни, її зміст за модулями і темами, перелік компетентностей та результатів навчання за дисципліною, порядок оцінювання результатів навчання та розподіл балів протягом вивчення матеріалу, також рекомендована література. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівня.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29222
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (УМПІГ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
поз.534_Всесвітня Історія_спец. 241.pdf485,56 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.