Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29222
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБаличева Л. В.-
dc.contributor.authorДобрунова Л. Е.-
dc.date.accessioned2023-03-30T07:16:33Z-
dc.date.available2023-03-30T07:16:33Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationВсесвітня історія : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівня [Електронне видання] // укл. Л. В. Баличева, Л. Е. Добрунова. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022. – 10 с. (Укр. мов.)ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29222-
dc.description.abstractПодано робочу програму навчальної дисципліни, її зміст за модулями і темами, перелік компетентностей та результатів навчання за дисципліною, порядок оцінювання результатів навчання та розподіл балів протягом вивчення матеріалу, також рекомендована література. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівня.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectстародавній світru_RU
dc.subjectсередні вікиru_RU
dc.subjectнова добаru_RU
dc.subjectновітній часru_RU
dc.subjectрозвиток суспільстваru_RU
dc.subjectгосподарствоru_RU
dc.subjectполітикаru_RU
dc.subjectеволюціяru_RU
dc.subjectреволюціяru_RU
dc.titleВсесвітня історія : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми "Готельно-ресторанний бізнес" першого (бакалаврського) рівняru_RU
dc.typeOtherru_RU
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (УМПІГ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
поз.534_Всесвітня Історія_спец. 241.pdf485,56 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.