Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
українська
English
русский
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Факультет міжнародної економіки і підприємництва
Кафедра готельного і ресторанного бізнесу
Методичні матеріали (ГРБ)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 27.
назад
1
2
3
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2022
Традиції та культура харчування народів світу: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Давидова О. Ю.
2022
Гігієна і санітарія в галузі: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Давидова О. Ю.
2022
Харчова хімія і нутриціологія: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Літвінова І. М.
2022
Вступ до фаху: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Жуков В. В.
2022
Екологія: робоча програма навчальної дисципліни для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівня
Безсонний В. Л.
2022
Ресурсозберігаючі та екологічні технології: робоча програма навчальної дисципліни для студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівня
Івашура А. А.
2022
Life safety and labour protection: work program of the training course for students of speciality 073 “Management” of the educational program “Business administration” of the first (bachelor’s) level
Protasenko O. F.
;
Протасенко О. Ф.
2022
Ecology: work program of the educational discipline for students of all specialities of the first (bachelor’s) level
Protasenko O. F.
;
Протасенко О. Ф.
2023
Організація ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Давидова О. Ю.
2022
Основи курортології та рекреації: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Сисоєва С. І.
Просмотр
Автор
8
Давидова О. Ю.
5
Сисоєва С. І.
4
Протасенко О. Ф.
3
Protasenko O. F.
3
Черевична Н. І.
2
Безсонний В. Л.
2
Блохіна О. М.
2
Жуков В. В.
2
Літвінова І. М.
1
Mykhailova E. O.
.
дальше >
Тема
7
споживач
6
виробництво
6
заклад
6
продукція
5
обслуговування
4
готельно-ресторанне господарство
4
послуга
4
підприємство
3
послуги
3
ресторанне господарство
.
дальше >
по дате выпуска
12
2023
10
2022
5
2024