Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28450
Название: Традиції та культура харчування народів світу: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Авторы: Давидова О. Ю.
Ключевые слова: традиції
харчування
гастрономічна культура
національні кухні
готельно-ресторанне господарство
сервісна діяльність
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Традиції та культура харчування народів світу: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня: [Електронне видання] / укл. О. Ю. Давидова – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022. – 14 с. (Укр. мов.)
Краткий осмотр (реферат): Наведено перелік тем та ключових питань, які будуть розглянуті під час вивчення дисципліни, перелік компетентностей та результатів навчання за дисципліною, порядок оцінювання результатів навчання та розподіл балів протягом усього періоду вивчення матеріалу, а також рекомендована література. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28450
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (ГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
поз.517_!Традицii_та_кул_тура_харчування_народiв_свiту2022.pdf319,17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.