Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28409
Назва: Удосконалення підходів до ідентифікації нематеріальних активів в системі управлінського обліку підприємства
Автори: Собакар М. В.
Теми: відомості
дані
життєвий цикл
ідентифікація
інформаційні ресурси
нематеріальні активи
облік
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Собакар М. В. Удосконалення підходів до ідентифікації нематеріальних активів в системі управлінського обліку підприємства / М. В. Собакар // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія «Економічні науки». - Полтава, 2022. - №. 1(105). - C. 68–77.
Короткий огляд (реферат): Мета статті полягає в розкритті економічної сутності інформаційних ресурсів, їх особливостей та розвитку теоретичних та методичних положень про порядок ідентифікації інформаційного ресурсу як об’єкту обліку. Методика дослідження. У статті використовуються методи аналізу та синтезу, логічного узагальнення, морфологічного аналізу, порівняння. Результати. Визначено сутність інформаційних ресурсів та запропоновано схему життєвого циклу інформації на підприємстві. Визначено специфічні ознаки інформаційного ресурсу, на основі яких обґрунтовано основні методичні засади ідентифікації та формування облікової політики інформаційних ресурсів як складової нематеріальних активів підприємства. Практична значущість результатів дослідження. Результати дослідження дозволять удосконалити діючу систему обліку в частині ідентифікації інформаційних ресурсів як активу та підвищити об’єктивність оцінки вартості підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28409
Розташовується у зібраннях:Статті (ОБК)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
3_стаття.pdf3,9 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.