Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28409
Название: Удосконалення підходів до ідентифікації нематеріальних активів в системі управлінського обліку підприємства
Авторы: Собакар М. В.
Ключевые слова: відомості
дані
життєвий цикл
ідентифікація
інформаційні ресурси
нематеріальні активи
облік
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Собакар М. В. Удосконалення підходів до ідентифікації нематеріальних активів в системі управлінського обліку підприємства / М. В. Собакар // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія «Економічні науки». - Полтава, 2022. - №. 1(105). - C. 68–77.
Краткий осмотр (реферат): Мета статті полягає в розкритті економічної сутності інформаційних ресурсів, їх особливостей та розвитку теоретичних та методичних положень про порядок ідентифікації інформаційного ресурсу як об’єкту обліку. Методика дослідження. У статті використовуються методи аналізу та синтезу, логічного узагальнення, морфологічного аналізу, порівняння. Результати. Визначено сутність інформаційних ресурсів та запропоновано схему життєвого циклу інформації на підприємстві. Визначено специфічні ознаки інформаційного ресурсу, на основі яких обґрунтовано основні методичні засади ідентифікації та формування облікової політики інформаційних ресурсів як складової нематеріальних активів підприємства. Практична значущість результатів дослідження. Результати дослідження дозволять удосконалити діючу систему обліку в частині ідентифікації інформаційних ресурсів як активу та підвищити об’єктивність оцінки вартості підприємства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28409
Располагается в коллекциях:Статті (ОБК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
3_стаття.pdf3,9 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.