Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28119
Назва: Investigation of the dynamic of the viscosity of model sistems of the croquette mass based on fiour at hydrothermal processing
Автори: Khaustova T.
Fedak N.
Andrieieva S.
Dikhtyar A.
Теми: croquette mass
based on flour
viscosity
rotation viscosimeter
hydrothermal processing
shift value
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Khaustova T. Investigation of the dynamic of the viscosity of model sistems of the croquette mass based on fiour at hydrothermal processing / T. Khaustova, N. Fedak, S. Andrieieva et al. // Eureka: Life Sciences – 2019. – № 1. – Р. 21-27.
Короткий огляд (реферат): The aim of the research is to study a behavior of the viscosity of model systems of the croquette mass, based on flour, in the wide diapason of shift velocities depending on temperature and duration of hydrothermal processing (HTP). Realization of this aim allows to get products with set parameters of quality and safety, provides the rational use of raw material resources, reduces the labor intensity of the technological process of making culinary products of the croquette mass.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28119
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.