Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28119
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorKhaustova T.-
dc.contributor.authorFedak N.-
dc.contributor.authorAndrieieva S.-
dc.contributor.authorDikhtyar A.-
dc.date.accessioned2022-09-02T18:49:46Z-
dc.date.available2022-09-02T18:49:46Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationKhaustova T. Investigation of the dynamic of the viscosity of model sistems of the croquette mass based on fiour at hydrothermal processing / T. Khaustova, N. Fedak, S. Andrieieva et al. // Eureka: Life Sciences – 2019. – № 1. – Р. 21-27.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28119-
dc.description.abstractThe aim of the research is to study a behavior of the viscosity of model systems of the croquette mass, based on flour, in the wide diapason of shift velocities depending on temperature and duration of hydrothermal processing (HTP). Realization of this aim allows to get products with set parameters of quality and safety, provides the rational use of raw material resources, reduces the labor intensity of the technological process of making culinary products of the croquette mass.ru_RU
dc.language.isoenru_RU
dc.subjectcroquette massru_RU
dc.subjectbased on flourru_RU
dc.subjectviscosityru_RU
dc.subjectrotation viscosimeterru_RU
dc.subjecthydrothermal processingru_RU
dc.subjectshift valueru_RU
dc.titleInvestigation of the dynamic of the viscosity of model sistems of the croquette mass based on fiour at hydrothermal processingru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (ГРБ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.