Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28119
Название: Investigation of the dynamic of the viscosity of model sistems of the croquette mass based on fiour at hydrothermal processing
Авторы: Khaustova T.
Fedak N.
Andrieieva S.
Dikhtyar A.
Ключевые слова: croquette mass
based on flour
viscosity
rotation viscosimeter
hydrothermal processing
shift value
Дата публикации: 2019
Библиографическое описание: Khaustova T. Investigation of the dynamic of the viscosity of model sistems of the croquette mass based on fiour at hydrothermal processing / T. Khaustova, N. Fedak, S. Andrieieva et al. // Eureka: Life Sciences – 2019. – № 1. – Р. 21-27.
Краткий осмотр (реферат): The aim of the research is to study a behavior of the viscosity of model systems of the croquette mass, based on flour, in the wide diapason of shift velocities depending on temperature and duration of hydrothermal processing (HTP). Realization of this aim allows to get products with set parameters of quality and safety, provides the rational use of raw material resources, reduces the labor intensity of the technological process of making culinary products of the croquette mass.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28119
Располагается в коллекциях:Статті (ГРБ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.