Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27894
Title: Удосконалення просування продукції підприємств харчової промисловості на основі інноваційних підходів
Authors: Айдарова Д.
Keywords: харчова діяльність
інновації
просування продукції
споживач
Issue Date: 2022
Citation: Айдарова Д. Удосконалення просування продукції підприємств харчової промисловості на основі інноваційних підходів: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра: спец. 073 «Менеджмент» / Д. Айдарова. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022.
Abstract: Метою роботи є обґрунтування та подальший розвиток теоретичних положень та методичних підходів з удосконалення просування продукції підприємств харчової промисловості на основі інноваційних підходів. В першому розділі було проведено огляд основних понять щодо сутності та особливостей харчової промисловості, також були розглянуті питання. В другому розділі дипломної роботи проаналізовано організаційну структуру підприємства, також був проведений техніко-економічний аналіз. З метою дослідження предметної області, проведено узагальнений аналіз підприємства. Були розраховані наступні показники: продуктивність праці, матеріаловіддача, матеріалоємність, фондовіддача, фондоємність. В третьому розділі дослідження для удосконалення просування продукції підприємств харчової промисловості ТОВ «ФМ Хладопром» були запропоновані варіанти просування продукції підприємств харчової промисловості та проведені розрахунки витрат на їх реалізацію.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27894
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (МЛІ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.