Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27894
Название: Удосконалення просування продукції підприємств харчової промисловості на основі інноваційних підходів
Авторы: Айдарова Д.
Ключевые слова: харчова діяльність
інновації
просування продукції
споживач
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Айдарова Д. Удосконалення просування продукції підприємств харчової промисловості на основі інноваційних підходів: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра: спец. 073 «Менеджмент» / Д. Айдарова. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022.
Краткий осмотр (реферат): Метою роботи є обґрунтування та подальший розвиток теоретичних положень та методичних підходів з удосконалення просування продукції підприємств харчової промисловості на основі інноваційних підходів. В першому розділі було проведено огляд основних понять щодо сутності та особливостей харчової промисловості, також були розглянуті питання. В другому розділі дипломної роботи проаналізовано організаційну структуру підприємства, також був проведений техніко-економічний аналіз. З метою дослідження предметної області, проведено узагальнений аналіз підприємства. Були розраховані наступні показники: продуктивність праці, матеріаловіддача, матеріалоємність, фондовіддача, фондоємність. В третьому розділі дослідження для удосконалення просування продукції підприємств харчової промисловості ТОВ «ФМ Хладопром» були запропоновані варіанти просування продукції підприємств харчової промисловості та проведені розрахунки витрат на їх реалізацію.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27894
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (МЛІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1_диплом_Айдарова Д.О.Менеджмент інноваційної діяльності.pdf3,07 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.