Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27468
Title: Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами. Методичні рекомендації до практичних завдань та проведення ділової гри для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" першого (бакалаврського) рівня
Authors: Литвиненко А. О.
Keywords: інноваційне підприємництво
стартап-проєкти
інноваційний стартап
формування команди
пошук ідей
дослідження ідей
валідація гіпотез
оцінювання ринку
презентація стратапу
основи маркетингу
інвестиції
юридичні особливості стартапів
Issue Date: 2022
Citation: Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами. Методичні рекомендації до практичних завдань та проведення ділової гри для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. А. О. Литвиненко. – Електрон. текстові дан. (3,67 МБ). – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022. – 44 с. – Загол. з титул. екрану.
Abstract: Наведено методичні рекомендації до практичних завдань та проведення ділової гри з метою формування у студентів практичних навичок щодо створення власного стартапу. Подано основні показники для створення принципово нового продукту, покращення якісних і кількісних показників, збільшення продуктивності, застосування відомих інформаційних технологій чи засобів для розв'язання нових категорій задач чи виконання нових видів завдань. Рекомендовано для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" першого (бакалаврського) рівня.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27468
Appears in Collections:Методичні матеріали (ПіТ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2022 - Литвиненко А О.pdf1,76 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.