Методичні матеріали (ПіТ) : [70] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 70
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2023Теорія та практика розвитку підприємництва в сучасній економічній науці : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Підприємництво та торгівля» третього (освітньо-наукового) рівняСалун М. М.; Бутенко Д. С.
2023Програми підтримки малого підприємництва : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Підприємництво та торгівля» третього (освітньо-наукового) рівняСалун М. М.
2023Електронна комерція: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Підприємництво та торгівля» третього (освітньо-наукового) рівняТимошенко К. В.
2023Інноваційне та венчурне підприємництво : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Підприємництво та торгівля» третього (освітньо-наукового) рівняБутенко Д. С.
2023Консалтингові послуги в сфері підприємництва : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Підприємництво та торгівля» третього (освітньо-наукового) рівняСалун М. М.; Заславська К. А.
2023Соціальне підприємництво : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Підприємництво та торгівля» третього (освітньо-наукового) рівняСалун М. М.; Заславська К. А.
2023Психологія підприємництва: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти всіх спеціальностей третього (освітньо-наукового) рівняЧупир О. М.
2023Робоча програма педагогічної практики для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньо-наукової програми «Підприємництво та торгівля» третього (освітньо-наукового) рівняСалун М. М.; Литвиненко А. О.
2024Методичні рекомендації до написання дипломної роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» першого (бакалаврського) рівняБутенко Д. С.
2024Методичні рекомендації до тренінг-курсу «Етика та ділові комунікації» для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» першого (бакалаврського) рівняБутенко Д. С.
2024Методичні рекомендації до тренінг-курсу «Тайм-менеджмент» для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» першого (бакалаврського) рівняЗаславська К. А.
2024Підприємництво, торгівля та біржова діяльність. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» першого (бакалаврського) рівняБутенко Д. С.
2024Оцінка ефективності бізнесу. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 "Підприємництво та торгівля" освітньої програми "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" першого (бакалаврського) рівняЛитвиненко А. О.; Тимошенко К. В.
2024Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 "Підприємництво та торгівля" освітньої програми "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" першого (бакалаврського) рівняЛитвиненко А. О.
2023Цифрові маркетингові комунікації: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 “Підприємництво та торгівля” освітньої програми “Підприємництво, торгівля та біржова діяльінсть” першого (бакалаврського) рівняЧупир О. М.
2023Гнучкі технології управління підприємницькими проєктами: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» першого (бакалаврського) рівняЗаславська К. А.
2023Time management: the syllabus of the academic discipline for students of higher education of all specialities of the first (bachelor) levelZaslavska K. A.
2023Бізнес-планування: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 “Підприємництво та торгівля” освітньої програми “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” першого (бакалаврського) рівняЧупир О. М.
2023Basics of entrepreneurship : the working program of the educational discipline for all students of higher education of the first (bahelor) levelSalun M. M.
2023Етика бізнесу: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» першого (бакалаврського) рівняБутенко Д. С.
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 70