Поиск


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 21-30 из 122.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2022Стале сільське господарство для скорочення вуглецевого сліду індустрії гостинностіІвашура А. А.; Логвінков С. М.; Борисенко О. М.
2022Вклад місцевих і регіональних виробничих підприємств в сталий розвитокІвашура А. А.
2022Проблематика «зелених» практик у сфері гостинностіІвашура А. А.; Протасенко О.
2022Стале споживання як один з методів рішення екологічних проблемІвашура А. А.
2022Study of Strategies for Sustainable Production and Consumption in the Economic Conditions of UkraineIvashura A.; Protasenko O.; Mykhailova E.; Severinov O.
2022Проблематика сталості в індустрії туризму та гостинностіІвашура А. А.
2022Особливості сталості виробництва під час пандеміїІвашура А. А.
2022Соціальні чинники екораціональностіІвашура А. А.
2022Традиції та культура харчування народів світу: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняДавидова О. Ю.
2022Гігієна і санітарія в галузі: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняДавидова О. Ю.