Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27370
Название: Проблематика сталості в індустрії туризму та гостинності
Авторы: Івашура А. А.
Ключевые слова: туризм
сталий розвиток
сталий туризм
вуглецевий слід
туристичні проекти
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Івашура А. А. Проблематика сталості в індустрії туризму та гостинності / А. А. Івашура // Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності: глобальні виклики: матер. міжнар. наук.-практ. інтернет-конф. – Харків: ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2022. – С. 38-40. – [Електронний ресурс].
Краткий осмотр (реферат): Необхідно не тільки розглядати питання сталості в туристичній діяльності, а й поставити питання, як сам туризм впливає на сталість у регіоні. Тоді запропоновані туристичні проекти будуть оцінюватися відповідно до ресурсів, які вони нададуть для використання місцевими 40 жителями, активів, які будуть покращені, та можливостей, які будуть надані для іншої комерційної, соціальної та культурної діяльності. Туризм є насамперед джерелом фінансового капіталу, який, як передбачається, можна обміняти на інші соціальні, екологічні та економічні переваги. Якщо туризм повинен робити більший внесок у сталість, необхідно переглянути відносини між туризмом та сталим розвитком, а також знайти, застосувати та протестувати нові методи планування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27370
Располагается в коллекциях:Статті (ГРБ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.