Поиск


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 11-20 из 122.
Найденные коллекции:
Название коллекции
Монографії (ГРБ)
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2021Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничногоХаустова Т. М.; Федак Н. В.
2019Studying the effect of formulation components on the physical-chemical properties of sweet sauces that contain physically-modified starchesAndrieieva S.; Kolesnikova M.; Pyvovarov Y.; Khaustova T.; Dikhtyar А.
2020Substantiating the use of germinated legume flour enriched with iodine and selenium in the production of cooked-smoked sausagesBiletska Y.; Djukareva G.; Ryzhkova T.; Kotlyar O.; Khaustova T.; Andrieieva S.; Bilovska O.
2018Studying the influence of hydrothermal treatment parameters on the properties of wheat flour in the technology of a croquette massKhaustova T.; Fedak N.; Andrieieva S.; Dikhtyar A.
2019Study of the effective viscosity of gelatinized starch dispersions, based on physically modified starches, depending on technological factorsAndrieieva S.; Kolesnikova M.; Pyvovarov Y.; Khaustova T.; Dikhtyar A.
2019Investigation of the dynamic of the viscosity of model sistems of the croquette mass based on fiour at hydrothermal processingKhaustova T.; Fedak N.; Andrieieva S.; Dikhtyar A.
2022Аналіз сталого споживання і виробництва в УкраїніІвашура А. А.; Борисенко О. М.; Савченко М. Ф.; Дитиненко С. О.
2022Сталі рішення для контролю антропогенного забрудненняІвашура А. А.; Борисенко О. М.
2022Study of main quality indices of wheat flour-based croquettes during storageKhaustova T.; Andrieieva S.; Pyvovarov Y.; Fedak N.; Plotnikova R.; Dikhtyar A.