Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28125
Название: | Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного |
Авторы: | Хаустова Т. М. Федак Н. В. |
Ключевые слова: | кулінарна продукція борошно пшеничне жировий компонент гідротермообробка крокетна маса біологічна цінність |
Дата публикации: | 2021 |
Библиографическое описание: | Хаустова Т. М. Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного : монографія / Т. М. Хаустова, Н. В. Федак. – Харків: ХДУХТ, 2021. – 92 c. |
Краткий осмотр (реферат): | У монографії розглянуто технологію кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного. Установлено закономірності впливу технологічних чинників (температура та тривалість пасерування борошна пшеничного; наявність та вид жирового компонента; співвідношення борошно пшеничне : жировий компонент, борошно пшеничне пасероване з жировим компонентом : рідинний компонент; температура та тривалість гідротермообробки борошна пшеничного) на формування органолептичних властивостей, фізико-хімічних, споживних показників, харчову та біологічну цінність крокетної маси. Науково обґрунтовано технологію крокетної маси на основі борошна пшеничного та кулінарної продукції з її використанням. Комплексно досліджено та визначено основні органолептичні властивості, фізико-хімічні, мікробіологічні та токсикологічні показники, харчову та біологічну цінність кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного. Обґрунтовано умови та терміни зберігання нової продукції. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28125 |
Располагается в коллекциях: | Монографії (ГРБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Хаустова Т.М. Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного монографія.pdf | 1,5 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.