Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28125
Название: Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного
Авторы: Хаустова Т. М.
Федак Н. В.
Ключевые слова: кулінарна продукція
борошно пшеничне
жировий компонент
гідротермообробка
крокетна маса
біологічна цінність
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Хаустова Т. М. Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного : монографія / Т. М. Хаустова, Н. В. Федак. – Харків: ХДУХТ, 2021. – 92 c.
Краткий осмотр (реферат): У монографії розглянуто технологію кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного. Установлено закономірності впливу технологічних чинників (температура та тривалість пасерування борошна пшеничного; наявність та вид жирового компонента; співвідношення борошно пшеничне : жировий компонент, борошно пшеничне пасероване з жировим компонентом : рідинний компонент; температура та тривалість гідротермообробки борошна пшеничного) на формування органолептичних властивостей, фізико-хімічних, споживних показників, харчову та біологічну цінність крокетної маси. Науково обґрунтовано технологію крокетної маси на основі борошна пшеничного та кулінарної продукції з її використанням. Комплексно досліджено та визначено основні органолептичні властивості, фізико-хімічні, мікробіологічні та токсикологічні показники, харчову та біологічну цінність кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного. Обґрунтовано умови та терміни зберігання нової продукції.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28125
Располагается в коллекциях:Монографії (ГРБ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.