Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26403
Title: Методи оцінки персоналу на підприємствах туристичного та готельного бізнесу
Authors: Погуда Н. В.
Keywords: метод
оцінки
інноваційні методи оцінки
КРІ
персонал
туристичне підприємство
готельний бізнес
Issue Date: 2021
Citation: Погуда Н. В. Методи оцінки персоналу на підприємствах туристичного та готельного бізнесу / Н. В. Погуда // Інфраструктура ринку. ‒ 2021. ‒ № 58. ‒ С. 77-82.
Abstract: Стаття присвячена дослідженню та порівнянню сучасних методів оцінки персоналу на підприємствах туристичної та готельної сфери. Визначено роль персоналу як ключового ресурсу, від ефективності роботи якого залежить результативність підприємницької діяльності. У дослідженні здійснено порівняльну оцінку основних інноваційних методів оцінки персоналу, що активно впроваджуються у практичну діяльність як серед закордонних, так і вітчизняних підприємств сфери обслуговування. Було детально розглянуто сильні, слабкі сторони, а також доцільність і частота використання таких методів, як Grading, Balanced scorecard, Assessment Centre, Management by Objectives (MBO), «360°» and Key Performance Indicators (KPI). Наведено приклад застосування КРІ, як найпрогресивнішого методу оцінки, що спрямований на підвищення особистої мотивації кожного працівника та досягнення поставлених цілей підприємства. Розглянуто ключові показники, що складають основу побудови дієвої системи оцінки персоналу на підприємствах готельного бізнесу.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26403
Appears in Collections:Статті (Т)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Погуда_Методи_оцiнки_персоналу.pdf238,12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.