Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26403
Название: Методи оцінки персоналу на підприємствах туристичного та готельного бізнесу
Авторы: Погуда Н. В.
Ключевые слова: метод
оцінки
інноваційні методи оцінки
КРІ
персонал
туристичне підприємство
готельний бізнес
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Погуда Н. В. Методи оцінки персоналу на підприємствах туристичного та готельного бізнесу / Н. В. Погуда // Інфраструктура ринку. ‒ 2021. ‒ № 58. ‒ С. 77-82.
Краткий осмотр (реферат): Стаття присвячена дослідженню та порівнянню сучасних методів оцінки персоналу на підприємствах туристичної та готельної сфери. Визначено роль персоналу як ключового ресурсу, від ефективності роботи якого залежить результативність підприємницької діяльності. У дослідженні здійснено порівняльну оцінку основних інноваційних методів оцінки персоналу, що активно впроваджуються у практичну діяльність як серед закордонних, так і вітчизняних підприємств сфери обслуговування. Було детально розглянуто сильні, слабкі сторони, а також доцільність і частота використання таких методів, як Grading, Balanced scorecard, Assessment Centre, Management by Objectives (MBO), «360°» and Key Performance Indicators (KPI). Наведено приклад застосування КРІ, як найпрогресивнішого методу оцінки, що спрямований на підвищення особистої мотивації кожного працівника та досягнення поставлених цілей підприємства. Розглянуто ключові показники, що складають основу побудови дієвої системи оцінки персоналу на підприємствах готельного бізнесу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26403
Располагается в коллекциях:Статті (Т)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Погуда_Методи_оцiнки_персоналу.pdf238,12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.