Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26235
Назва: Забезпечення якості і безпеки харчових продуктів вітчизняного виробництва
Автори: Рожко В. І.
Теми: якість
безпека харчування
система менеджменту якості
аналіз попиту
вимоги
внутрішній і зовнішній ринки
продукція
виробництво
стандарт
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Рожко В. І. Забезпечення якості і безпеки харчових продуктів вітчизняного виробництва / В. І. Рожко // Новые и нетрадиционные технологии в ресурсо- и энергосбережении : материалы междунар. научно-техн. конф., 22 – 24 сент. 2021 р. : тезисы доклад. – Одесса, 2021. – С. 156 – 158.
Короткий огляд (реферат): Забезпечення високої якості і безпеки харчових продуктів є ключовим завданням аграрних і переробних підприємств. У своїй діяльності вони повинні враховувати вимоги, що передбачені прийнятими світовою спільнотою нормативними актами – системами управління, що пов'язані з якістю і безпекою харчових продуктів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26235
Розташовується у зібраннях:Статті (М)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тезисы_2021.pdf189,98 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.