Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26235
Title: | Забезпечення якості і безпеки харчових продуктів вітчизняного виробництва |
Authors: | Рожко В. І. |
Keywords: | якість безпека харчування система менеджменту якості аналіз попиту вимоги внутрішній і зовнішній ринки продукція виробництво стандарт |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Рожко В. І. Забезпечення якості і безпеки харчових продуктів вітчизняного виробництва / В. І. Рожко // Новые и нетрадиционные технологии в ресурсо- и энергосбережении : материалы междунар. научно-техн. конф., 22 – 24 сент. 2021 р. : тезисы доклад. – Одесса, 2021. – С. 156 – 158. |
Abstract: | Забезпечення високої якості і безпеки харчових продуктів є ключовим завданням аграрних і переробних підприємств. У своїй діяльності вони повинні враховувати вимоги, що передбачені прийнятими світовою спільнотою нормативними актами – системами управління, що пов'язані з якістю і безпекою харчових продуктів. |
URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26235 |
Appears in Collections: | Статті (М) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тезисы_2021.pdf | 189,98 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.