Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26235
Title: Забезпечення якості і безпеки харчових продуктів вітчизняного виробництва
Authors: Рожко В. І.
Keywords: якість
безпека харчування
система менеджменту якості
аналіз попиту
вимоги
внутрішній і зовнішній ринки
продукція
виробництво
стандарт
Issue Date: 2021
Citation: Рожко В. І. Забезпечення якості і безпеки харчових продуктів вітчизняного виробництва / В. І. Рожко // Новые и нетрадиционные технологии в ресурсо- и энергосбережении : материалы междунар. научно-техн. конф., 22 – 24 сент. 2021 р. : тезисы доклад. – Одесса, 2021. – С. 156 – 158.
Abstract: Забезпечення високої якості і безпеки харчових продуктів є ключовим завданням аграрних і переробних підприємств. У своїй діяльності вони повинні враховувати вимоги, що передбачені прийнятими світовою спільнотою нормативними актами – системами управління, що пов'язані з якістю і безпекою харчових продуктів.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26235
Appears in Collections:Статті (М)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тезисы_2021.pdf189,98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.