Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26106
Название: Гендерний аспект становлення соціальної реклами в Україні
Авторы: Клопова А. Г.
Ключевые слова: соціальна реклама
гендерна рівність
гендерні стереотипи
проблематика соціальної реклами
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Клопова А. Г. Гендерний аспект становлення соціальної реклами в Україні / А. Г. Клопова // Соціальна реклама: вплив та ефекти контенту : матеріали І міжвуз. студ. наук.-практ. конф. «Світові тенденції у сфері реклами і зв’язків з громадськістю: проблеми та перспективи», 11 бер. 2021 р. : тези допов. ‒ Київ: НАУ, 2021. ‒ С. 35-40.
Краткий осмотр (реферат): У статті аналізується історія виникнення та розвитку соціальної реклами в Україні, приділяється увага особливості та важливості соціальної реклами на 36 гендерну тематику для економічного розвитку країни, проблемам та шляхам їх вирішення. Використано соціокультурний та гендерний підходи, контентний аналіз, узагальнення, як методологічне підгрунтя дослідження. Дійшли висновків: соціальна реклама є ефективним засобом формування гендерної рівності, що сприятиме економічному зростанню держави.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26106
Располагается в коллекциях:Статті студентів (УСК)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези.Н.Клопова.pdf170,69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.