Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23122
Назва: Оцінка культури персоналу мультинаціональної компанії на прикладі університетів
Автори: Близнюк Т. П.
Теми: поколінський рівень культури
організаційний рівень культури
бебі-бумери
покоління Х
покоління Y
мультинаціональна компанія
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Близнюк Т. П. Оцінка культури персоналу мультинаціональної компанії на прикладі університетів / Т. П. Близнюк // Бізнес-Навігатор. – 2020. – Вип. 1 (57). – С. 75–80.
Короткий огляд (реферат): Розроблено авторську методику побудови ціннісного профілю культури персоналу мультинаціональної компанії для оцінки різних рівнів культури персоналу компанії (національного, поколінського та організаційного) з використанням модифікованого підходу до оцінки цінностей за Рокічем. Відповідно до розробленої методики формується ціннісний профіль рівня культури персоналу та розробляються практичні рекомендації щодо управління персоналом компанії (як представниками цього рівня культури) з урахуванням особливостей ціннісного профілю, який сформовано. За результатами використання авторської методики побудови ціннісного профілю культури персоналу компанії за різними рівнями культури визначено ціннісні профілі культури поколінського рівня трьох поколінь українців, проведено порівняння структури термінальних та інструментальних цінностей та канонічний аналіз цих визначених груп цінностей культури цих поколінь. Також сформовано та проаналізовано ціннісні профілі організаційного рівня культури персоналу двох харківських університетів, які мають ознаки мультинаціональності в своїй діяльності.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/23122
Розташовується у зібраннях:Статті (МБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Близнюк_стаття бизнес-навигатор.pdf356,19 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.