Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22999
Назва: Планування відновлення діяльності банків як напрям мінімізації ризику зміни їх фінансової стійкості
Автори: Безродна О. С.
Теми: банки
фінансова стійкість
ризики
планування
відновлення діяльності
Дата публікації: 2020
Видавництво: ХТЕІ КНТЕУ
Бібліографічний опис: Безродна О. С. Планування відновлення діяльності банків як напрям мінімізації ризику зміни їх фінансової стійкості / О. С. Безродна // Фінансово-економічна інтеграція України: вплив на соціально-економічний розвиток держави та регіонів : матеріали наукового круглого столу, 28 квіт. 2020 р. / Харківський торговельно-економічний інститут КНТЕУ. – Х., 2020. – С.5-7.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто особливості розроблення планів відновлення діяльності банків як інструментарію реагування на ймовірні кризові процеси, що негативно впливають на рівні їх фінансової стійкості. З позиції основного призначення планування відновлення діяльності банків для забезпечення фінансової стійкості банківської системи та управління ризиками, які впливають на зниження її рівня за умови настання стресових ситуацій, визначено необхідність обов’язкового виконання умов для усіх банків щодо розроблення таких планів. Надано рекомендації з уточнення структури та строків подання планів відновлення діяльності вітчизняними банками.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22999
Розташовується у зібраннях:Статті (МСіФП)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Безродна_О.С._тези.pdf689,39 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.