Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22456
Title: Основи фінансової грамотності . Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" першого (бакалаврського) рівня
Authors: Лебідь О. В.
Keywords: фінанси
гроші
планування
фінансова безпека
фінансові ризики
валюта
банк
податки
податкова інспекція
страхова компанія
інвестиційна компанія
страхування
Issue Date: 2019
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Основи фінансової грамотності . Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / укл. О. В. Лебідь; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (162 КБ). - Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2019. - 36 с. - Загол. з титул. екрану.
Abstract: Подано методичні рекомендації до самостійної роботи студентів за навчальною дисципліною. Наведено основні питання тем, які вивчають за планом лекцій. Подано перелік запитань для самостійного вивчення. Запропоновано теми для написання есе. За кожною темою наведено завдання для самостійного вирішення та подальшого обговорення на практичних заняттях. Рекомендовано для студентів економічних спеціальностей закладів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/22456
Appears in Collections:Методичні матеріали (МСіФП)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2019 - Лебідь О В.pdf571,27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.