Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21906
Назва: Поняття конкурентоспроможності підприємства та фактори, що її забезпечують
Автори: Матвієнко-Біляєва Г. Л.
Теми: підприємство
конкурентоспроможність
конкуренція
фактори
конкурентні переваги
Дата публікації: 2019
Бібліографічний опис: Матвієнко-Біляєва Г. Л. Поняття конкурентоспроможності підприємства та фактори, що її забезпечують / Г. Л. Матвієнко-Біляєва // Сучасний рух науки: тези доп. VI міжнар. науково-практ. інтернет-конф., 4-5 квіт. 2019 р. : тези допов. - Дніпро, 2019. – С. 715-718.
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена актуальним питанням визначення поняття «конкурентоспроможність підприємства» та факторам, що їх забезпечують.. Проаналізовано та систематизовано фактори конкурентоспроможності підприємства в мінливому середовищі. Досліджено світовий досвід організації конкурентоспроможності підприємства. Окреслено основні елементи забезпечення конкурентоспроможності підприємства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21906
Розташовується у зібраннях:Статті (ЕПОБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Матв_єнко-Б_ляєва Г.Л._тези допов_д_.pdf217,81 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.