Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21906
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Матвієнко-Біляєва Г. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2019-10-23T08:43:51Z | - |
dc.date.available | 2019-10-23T08:43:51Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Матвієнко-Біляєва Г. Л. Поняття конкурентоспроможності підприємства та фактори, що її забезпечують / Г. Л. Матвієнко-Біляєва // Сучасний рух науки: тези доп. VI міжнар. науково-практ. інтернет-конф., 4-5 квіт. 2019 р. : тези допов. - Дніпро, 2019. – С. 715-718. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/21906 | - |
dc.description.abstract | Стаття присвячена актуальним питанням визначення поняття «конкурентоспроможність підприємства» та факторам, що їх забезпечують.. Проаналізовано та систематизовано фактори конкурентоспроможності підприємства в мінливому середовищі. Досліджено світовий досвід організації конкурентоспроможності підприємства. Окреслено основні елементи забезпечення конкурентоспроможності підприємства. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | підприємство | ru_RU |
dc.subject | конкурентоспроможність | ru_RU |
dc.subject | конкуренція | ru_RU |
dc.subject | фактори | ru_RU |
dc.subject | конкурентні переваги | ru_RU |
dc.title | Поняття конкурентоспроможності підприємства та фактори, що її забезпечують | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | Статті (ЕПОБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Матв_єнко-Б_ляєва Г.Л._тези допов_д_.pdf | 217,81 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.