Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20032
Title: Інноваційне управління ланцюгами поставок: робоча програма для студентів спеціальності 073 "Менеджмент" другого (магістерського) рівня
Other Titles: Инновационное управление цепями поставок: рабочая программа для студентов специальности 073 "Менеджмент" второго (магистерского) уровня
Innovative management of supply chains: syllabus for students of the specialty 073 "Management" of the second (master's) level
Authors: Колодізєва Т. О.
Колодизева Т. А.
Kolodizieva T. O.
Keywords: ланцюг поставок
управління ланцюгами поставок
інноваційне управління
логістика
цепь поставок
управление цепями поставок
инновационное управление
логистика
supply chain
supply chain management
innovation management
logistics
Issue Date: 2018
Citation: Інноваційне управління ланцюгами поставок: робоча програма для студентів спеціальності 073 "Менеджмент" другого (магістерського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. Т. О. Колодізєва. – Х.: Вид-во ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2018. – 12 с.
Abstract: Подано структурно-логічна схема вивчення навчальної дисципліни, компетентності та результати навчання за дисципліною, її зміст за модулями й темами, порядок оцінювання результатів навчання. Рекомендовано спеціальності 073 "Менеджмент" другого (магістерського) рівня. Представлена структурно-логическая схема изучения учебной дисциплины, компетентности и результаты обучения по дисциплине, ее содержание по модулям и темам, порядок оценки результатов обучения. Рекомендовано для специальности 073 "Менеджмент" второго (магистерского) уровня. Structural-logical scheme of studying of the discipline, competence and results of studying in the discipline, its content by modules and themes, and the order of evaluation of the results of training are given. Recommended specialty 073 "Management" of the second (master's) level.
URI: http://www.repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20032
Appears in Collections:Методичні матеріали (МЛІ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.