Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/16549
Назва: Розробка заходів щодо підвищення конкурентоспроможності аграрних підприємств
Автори: Мартіянова М. П.
Статівка К. О.
Теми: конкурентоспроможність
аграрний сектор
сільське господарство
конкурентні переваги
ринок
експорт
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Мартіянова М. П. Розробка заходів щодо підвищення конкурентоспроможності аграрних підприємств [Електронний ресурс] / М. П. Мартіянова, К. О. Статівка // Інфраструктура ринку. – 2017. – Вип. № 6. – Режим доступу до ресурсу : http://www.market-infr.od.ua/uk/6-2017
Короткий огляд (реферат): Сучасною найгострішою і актуальною проблемою ефективного функціонування агросфери є пошук шляхів забезпечення конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств. У сільському господарстві пріоритетного значення набувають методи нецінової конкуренції, а цінова конкуренція діє в умовах її певного обмеження, бо зниження цін не завжди супроводжується зростанням споживання продукції, що виробляється галуззю, оскільки воно має певні фізіологічні обмеження. Тому, в нашій роботі визначено основні проблеми та запропоновано напрями підвищення конкурентоспроможності аграрних підприємств України.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16549
Розташовується у зібраннях:Статті (ЕПОБ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.