Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/16549
Название: Розробка заходів щодо підвищення конкурентоспроможності аграрних підприємств
Авторы: Мартіянова М. П.
Статівка К. О.
Ключевые слова: конкурентоспроможність
аграрний сектор
сільське господарство
конкурентні переваги
ринок
експорт
Дата публикации: 2017
Библиографическое описание: Мартіянова М. П. Розробка заходів щодо підвищення конкурентоспроможності аграрних підприємств [Електронний ресурс] / М. П. Мартіянова, К. О. Статівка // Інфраструктура ринку. – 2017. – Вип. № 6. – Режим доступу до ресурсу : http://www.market-infr.od.ua/uk/6-2017
Краткий осмотр (реферат): Сучасною найгострішою і актуальною проблемою ефективного функціонування агросфери є пошук шляхів забезпечення конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств. У сільському господарстві пріоритетного значення набувають методи нецінової конкуренції, а цінова конкуренція діє в умовах її певного обмеження, бо зниження цін не завжди супроводжується зростанням споживання продукції, що виробляється галуззю, оскільки воно має певні фізіологічні обмеження. Тому, в нашій роботі визначено основні проблеми та запропоновано напрями підвищення конкурентоспроможності аграрних підприємств України.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/16549
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.