Поиск


Текущие фильтры:
Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 4101-4110 из 5441.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2020Хімія. Практикум для слухачів підготовчого відділенняЛогвінков С. М.; Борисенко О. М.; Михайлова Є. О.; Попенко Г. С.
2022Родина та садиба Святополк-Мирських у Люботині: їх значення для розвитку містаСвинаренко Н. О.
2021Інноваційні технології виробництва продукції та надання послуг. Методичні рекомендації до виконання завдань для самостійної роботи студентів усіх спеціальностей першого (бакалаврського) рівняЛогвінков С. М.; Літвінова І. М.
2021Стандартизація і сертифікація: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 «Туризм» освітньої програми «Міжнародний готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняБезсонний В. Л.
2021Тренінг-курс «Безпека життєдіяльності та охорона праці» : робоча програма для студентів спеціальності 126 «Інформаційні системи та технології» освітньої програми «Інформаційні системи та технології» першого (бакалаврського) рівняБезсонний В. Л.
2021Тренінг-курс "Безпека життєдіяльності та охорона праці" : робоча програма для студентів спеціальності 232 "Соціальне забезпечення" освітньої програми "Управління соціальною сферою" першого (бакалаврського) рівняПротасенко О. Ф.; Михайлова Є. О.
2022Тренінг-курс "Безпека життєдіяльності та охорона праці" : робоча програма для студентів спеціальності 281 "Публічне управління та адміністрування" освітньої програми "Публічне управління" першого (бакалаврського) рівняПротасенко О. Ф.; Михайлова Є. О.
2021Тренінг-курс "Безпека життєдіяльності та охорона праці" : робоча програма для студентів спеціальності 081 "Право" освітньої програми "Правове регулювання економіки" першого (бакалаврського) рівняПротасенко О. Ф.; Михайлова Є. О.
2021Environmental safety and quality of food raw materials and products: program of academic discipline for students of all specialties of the first (bachelor) levelBezsonnyi V. L.
2021Innovative technologies in the field of hotel and restaurant services : program of academic discipline for students of all specialties of the first (bachelor's) levelLitvinova I. M.