Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/9631
Название: Управління витратами на утримання і розвиток персоналу машинобудівних підприємств
Авторы: Нісфоян С. С.
Ключевые слова: витрати на персонал
машинобудівні підприємства
управління витратами
витрати на утримання і розвиток персоналу
раціоналізація витрат на персонал
організаційно-економічний механізм
якісна оцінка ефективності використання витрат
програма розвитку персоналу
Дата публикации: 2014
Издательство: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Библиографическое описание: Нісфоян С. С. Управління витратами на утримання і розвиток персоналу машинобудівних підприємств : автореф. на здобуття наук. ступеня канд. економ. наук: спец. 08.00.04 "Економіка та управління підприємствами (за видами економічної діяльності)" / С. С. Нісфоян. – Х.: ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2014. – 21 с.
Краткий осмотр (реферат): Дисертацію присвячено обґрунтуванню теоретичних положень, розроблено методичних підходів та практичних рекомендацій щодо управління витратами на утримання і розвиток персоналу машинобудівних підприємств. У роботі уточнено визначення поняття «управління витратами на утримання і розвиток персоналу»; узагальнено теоретичні положення щодо формування складових витрат на утримання і розвиток персоналу та управління ними; визначено напрями раціоналізації витрат на персонал підприємства, що передбачає економію або збільшення цих витрат на основі аналізу показників фінансово-господарської діяльності, наявності зв’язку між ними й оцінки структурних зрушень; виявлено тенденції зміни статей витрат на утримання і розвиток персоналу машинобудівних підприємств; визначено вплив окремих статей витрат на утримання і розвиток персоналу підприємства на ступінь їх використання; розроблено організаційно-економічний механізм управління витратами на утримання і розвиток персоналу машинобудівного підприємства, об’єктом впливу в якому виступають результати якісної оцінки ефективності використання витрат; удосконалено методичний підхід до оцінювання чинників зовнішнього та внутрішнього середовища при управлінні витратами на утримання і розвиток персоналу підприємства; розроблено методичні рекомендації щодо розвитку персоналу підприємства, які базуються на застосуванні програмно-цільового підходу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9631
Располагается в коллекциях:Автореферати 2014 рік (ДУПАЕП)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.