Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/9607
Название: Спеціальна передпохідна підготовки туристів-лижників 30–40 років для зниження травматизму під час походу.
Авторы: Топорков О. М.
Ключевые слова: лижний туризм
експериментальна програма
види підготовки
функціональний стан
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Топорков О. М. Спеціальна передпохідна підготовки туристів-лижників 30–40 років для зниження травматизму під час походу: автореферат дис. на здобуття наукового ступеня кандидата наук з фізичного виховання та спорту за спеціальністю 24.00.02 – фізична культура, фізичне виховання різних груп населення. – Харківська державна академія фізичної культури, МОН України, Харків, 2014.
Краткий осмотр (реферат): У дисертаційній роботі розроблено експериментальну програму підготовки туристів-лижників 30–40 років до походу III категорії складності для зниження травматизму під час походу. На основі проведеного системного аналізу лижної туристської діяльності та педагогічного дослідження туристів-лижників 30–34 і 35–40 років було визначено, що недостатній рівень підготовленості протягом передпохідного періоду істотно впливає на показник результативності походу, і, як наслідок зниженню травматизму. Експериментальна програма спеціальної передпохідної підготовки туристів-лижників 30–40 років дозволила підвищити рівень фізичної, функціональної, технічної і психологічної підготовленості, які забезпечили усунення травматизму в період 12-денного походу III категорії складності.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9607
Располагается в коллекциях:Автореферати (ЗСЖіБЖ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Автореферат 08.09.14.-1.pdf432,3 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.