Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/9606
Название: Інноваційні технології в тренувальному процесі кваліфікованих баскетболісток з вадами слуху.
Авторы: Собко І. М.
Ключевые слова: баскетбол
вади слуху
Дефлімпіада
тренувальний процес
команда
тактика
техніка
інновація
технологія
мультимедія
річний цикл
підготовка
психофізіологія
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Собко І.М. Інноваційні технології в тренувальному процесі кваліфікованих баскетболісток з вадами слуху [Електронний ресурс]: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня кандидата наук з фізичного виховання і спорту зі спеціальності 24.00.01 – олімпійський та професійний спорт – Національний університет фізичного виховання і спорту України - Київ, 2014 - 23 с.
Краткий осмотр (реферат): Дисертація присвячена проблемі розробки та застосування інноваційних технологій в тренувальному процесі кваліфікованих баскетболісток з вадами слуху. Запропоновано інноваційні технології в тренувальному процесі кваліфікованих баскетболісток з вадами слуху для підвищення спеціальної фізичної, техніко-тактичної підготовленості та ефективності ігрових дій. Розроблено авторський відео-посібник та подана заявка на патент. Експериментально обґрунтовано педагогічну доцільність і результативність застосування інноваційних технологій в тренувальному процесі кваліфікованих баскетболісток з вадами слуху; виявлено позитивний вплив застосування інноваційних технологій на рівень спеціальної фізичної, технічної підготовленості, на показники змагальної діяльності кваліфікованих баскетболісток з вадами слуху в головних змаганнях.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/9606
Располагается в коллекциях:Автореферати (ЗСЖіБЖ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Avrefer 09.11.2014 11.pdf595,64 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.