Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/4817
Title: Методичні рекомендації до самостійної роботи з навчальної дисципліни "Економіко-математичне моделювання фінансового стану підприємства" для студентів спеціальності 8.03050901 "Облік і аудит" денної форми навчання
Authors: Іващенко Г. А.
Keywords: моделювання
фінансовий стан
показник
фактор
оцінка
кластерний аналіз
лагові змінні
система
Issue Date: 2014
Publisher: ХНЕУ
Citation: Методичні рекомендації до самостійної роботи з навчальної дисципліни "Економіко-математичне моделювання фінансового стану підприємства" для студентів спеціальності 8.03050901 "Облік і аудит" денної форми навчання / укл. Г. А. Іващенко. – Х. : Вид. ХНЕУ, 2014. – 28 с. (Укр. мов.)
Abstract: Наведено методичні рекомендації до самостійної роботи, які дають можливість краще засвоїти навчальний матеріал щодо побудови економіко-математичних моделей та методів фінансового стану підприємства, що включає формування системи показників і розробку методик та методичних підходів до використання методів багатовимірного статистичного аналізу: кластерного й факторного аналізу; простої та множинної регресійної економіко-математичної моделі; економіко-математичної моделі з лаговими незалежними змінними. Рекомендовано для студентів економічних спеціальностей.
URI: http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4817
Appears in Collections:Методичні матеріали (МЕВ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.