Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32212
Title: Комп'ютерна графіка та обробка зображень. Методичні рекомендації до лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти спеціальності 126 "Інформаційні системи та технології" освітньої програми "Інформаційні системи та технології" першого (бакалаврського) рівня
Authors: Удовенко С. Г.
Гороховатський О. В.
Передрій О. О.
Keywords: формат файлу
стиснення із втратами
стиснення без утрат
JPEG
PNG
TIFF
GIF
BMP
фрактал
геометричні перетворення
поворот
зсув
масштабування
зміщення
однорідні координати
інтерполяція
конволюція
афінна група
бінаризація
згортка
фільтр
модель
шейдер
растеризація
медіанна фільтрація
OpenGL
Issue Date: 2024
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Комп'ютерна графіка та обробка зображень. Методичні рекомендації до лабораторних робіт для здобувачів вищої освіти спеціальності 126 "Інформаційні системи та технології" освітньої програми "Інформаційні системи та технології" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. С. Г. Удовенко, О. В. Гороховатський, О. О. Передрій; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (1,84 MБ). — Харків  : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. — 45 с. — Загол. з титул. екрану.
Abstract: Подано методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт із навчальної дисципліни, метою яких є закріплення знань і набуття практичних навичок із розроблення та застосування методів і способів оброблення зображень та комп'ютерної графіки. Для кожної лабораторної роботи визначено мету, завдання, засоби й порядок виконання, зміст звіту та контрольні запитання. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності 126 "Інформаційні системи та технології" освітньої програми "Інформаційні системи та технології" першого (бакалаврського) рівня.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32212
Appears in Collections:Методичні матеріали (ІКТ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.