Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31978
Title: Методичні рекомендації до тренінг-курсу «Етика та ділові комунікації» для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» першого (бакалаврського) рівня
Authors: Бутенко Д. С.
Keywords: етика
ділова етика
бізнес-етика
комунікації
ділове спілкування
корпоративна культура
Issue Date: 2024
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Методичні рекомендації до тренінг-курсу «Етика та ділові комунікації» для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. Д. С. Бутенко; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (538 КБ). — Харків  : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. — 31 с. — Загол. з титул. екрану.
Abstract: Подано мету, компетентності та структуру тренінг-курсу. Наведено план проведення мінілекцій, семінарів, кейсів та практичних занять. Визначено основні вимоги до обсягу, оформлення, структури та змісту звіту. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» першого (бакалаврського) рівня.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31978
Appears in Collections:Методичні матеріали (ПіТ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024-Бутенко Д.С. (2).pdf538,15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.