Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31147
Title: Фінанси : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок" освітньої програми "Фінанси і кредит" першого (бакалаврського) рівня
Authors: Проноза П. В.
Малишко Є. О.
Чернишов В. В.
Keywords: бюджетна система
податки
фінанси
фінансовий ринок
фінансові відносини
фінансове планування та прогнозування
фінансовий менеджмент
Issue Date: 2023
Citation: Фінанси : робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок" освітньої програми "Фінанси і кредит" першого (бакалаврського) рівня: [Електронне видання] / укл. П. В. Проноза, Є. О. Малишко, В. В. Чернишов. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. – 18 с. (Укр. мов.).
Abstract: Подано характеристику навчальної дисципліни, визначено мету та завдання її вивчення. Наведено результати навчання та компетентності, які формує навчальна дисципліна. Подано програму навчальної дисципліни та її зміст за змістовими модулями та темами. Вміщено перелік практичних (семінарських) занять / завдань та завдань для самостійної роботи. Названо форми та методи оцінювання знань здобувачів, перелік рекомендованої літератури для опанування навчальної дисципліни. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності 072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок" освітньої програми "Фінанси і кредит" першого (бакалаврського) рівня.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31147
Appears in Collections:Методичні матеріали (Ф)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.