Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31029
Название: Сучасні технології в фізкультурно-оздоровчій та спортивній діяльності
Авторы: Косік К. В.
Кравченко О. С.
Ключевые слова: сучасні технології
фізична активність
рухова активность
фізкультурно-оздоровчі технології
здобувачі вищої освіти
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Косік К. В. Сучасні технології в фізкультурно-оздоровчій та спортивній діяльності / К. В. Косік, О. С. Кравченко // Сучасні досягнення фізичного виховання : зб.матеріалів ІІ Всеукраїнської науково практичної конференції з міжнародною участю,29 листопада 2023 р. : тези допов. - Харків : Харківський національний медичний університет, 2023. – С. 33-37.
Краткий осмотр (реферат): Мета дослідження полягає в розширенні нашого розуміння взаємодії між сучасними технологіями і фізичною активністю, а також у визначенні можливостей використання цих технологій для покращення якості життя та спортивних досягнень людей. Проаналізовано взаємодії між сучасними технологіями і фізичною активністю. Виявлено, що усі ці технології дозволяють здобувачам вищої освіти вибирати той вид фізичної активності, який найбільше відповідає їхнім потребам і зацікавленням, сприяють поліпшенню фізичного та психічного здоров'я, а також допомагають досягати різних фізичних цілей, від покращення фізичної форми до зняття стресу та релаксації.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31029
Располагается в коллекциях:Статті студентів (ЗСЖіБЖ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Косік К. В. Кравченко О. С. тези.pdf943,63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.