Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31028
Назва: Інноваційні технології у фізкультурно-оздоровчій та спортивній діяльності
Автори: Ісмаїлова Р. М.
Кравченко О. С.
Теми: сучасні технології
етапи інноваційного розвитку
фізичне виховання
інноваційні навчальні програми
здобувачі вищої освіти
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Ісмаїлова Р. М. Інноваційні технології у фізкультурно-оздоровчій та спортивній діяльності / Р. М. Ісмаїлова, О. С. Кравченко // Нові та нетрадиційні технології в ресурсо- та енергозбереженні: vатеріали міжнародної науково-технічної конференції, 6-7 грудня 2023 р. : тези допов. – Одеса: 2023. – С. 110-111.
Короткий огляд (реферат): Розкрили інноваційні технології у фізкультурно-оздоровчій та спортивній діяльності з метою вдосконалення навчального процесу та розвитку особистості здобувачів. Зокрема, дослідження спрямоване на розгляд етапів інноваційного розвитку, починаючи від впровадження технологічних інновацій та закінчуючи розвитком соціальної відповідальності серед здобувачів та викладачів. Проведено аналіз інноваційних підходів до фізичного виховання в інших країнах, що дозволило визначити кращі практики та перспективи впровадження їх в українській системі. Виявлено, що впровадження сучасних технологій, створення інноваційних навчальних програм, методик оцінювання, розвиток мережевих зв'язків та соціальна відповідальність можуть значно підвищити ефективність фізичного виховання та сприяти комплексному розвитку здобувачів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31028
Розташовується у зібраннях:Статті студентів (ЗСЖіБЖ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ісмаїлова Р.М., Кравченко О.С. тези.pdf507,41 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.