Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30912
Название: Інноваційні аспекти євроінтеграційного правового забезпечення розвитку Індустрії 4.0
Авторы: Внукова Н. М.
Ключевые слова: Індустрія 4.0
євроінтеграція
правове забезпечення
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Внукова Н. М. Інноваційні аспекти євроінтеграційного правового забезпечення розвитку Індустрії 4.0 / Н.М.Внукова // Інноваційні дослідження та перспективи розвитку науки і техніки у ХХІ столітті : Міжнародної науково-практичної конференції до 30-річчя Приватного вищого навчального закладу «Міжнародний економіко-гуманітарний університет імені академіка Степана Дем’янчука», 19 жовт. 2023 р. : тези допов. - Рівне : ВПНЗ "МЕГУ", 2023. - Ч 4. -С. 96-98.
Краткий осмотр (реферат): Прискорення розробки та впровадження нових інноваційних рішень у різних секторах через мобілізацію ресурсів, а також через досягнення цілей Європейської зеленої угоди як перехід до циркулярної Індустрії забезпечується новою програмою досліджень та інновацій ЄС (2021–2027) Horizon Europe Парадигма «Індустрії 4.0» породила нові можливості та виклики для європейських компаній, що має бути враховано Україною в умовах євроінтеграції. На спроможність приєднатися до прискорених процесів ЄС мають бути оцінені всі галузі економіки України щодо запровадження нового етапу Індустрії 4.0 разом з зеленою складовою.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30912
Располагается в коллекциях:Статті (МСіФП)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези_Внукова_НМ_Рівне.pdf730,63 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.