Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30670
Назва: Регресійний аналіз туристичного сектору економіки Болгарії
Автори: Коняшкіна М. О.
Прокопович С. В.
Теми: модель
моделювання
економетрична модель
регресія
прогнозування
лінійна багатофакторна
регресія
туризм Болгарії
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Коняшкіна М. О. Регресійний аналіз туристичного сектору економіки Болгарії / М.О. Коняшкіна М.О., С.В. Прокопович // Сучасні напрямки розвитку економіки і менеджменту підприємств України: зб. матеріалів міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 17 лист. 2023 р. - Харків: Харків. нац. автомобільно-дорожн. ун-т., 2023. – С. 79-82.
Короткий огляд (реферат): Робота присвячена аналізу впливу різних факторів на кількість туристів для визначення потенціалу зростання туристичного сектора економіки за допомогою лінійної багатофакторної економетричної моделі. На основі побудованої моделі можна встановити, що існує тісний лінійний прямий зв’язок між кількістю подорожуючих і середніми витратами за ніч; індексом людського розвитку; та політичною стабільністю та відсутністю війн. Індекс споживчих цін також суттєво впливає, але обернено.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30670
Розташовується у зібраннях:Статті студентів (ЕКСА)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коняшкина, Прокопович.pdf2,26 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.