Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30670
Название: Регресійний аналіз туристичного сектору економіки Болгарії
Авторы: Коняшкіна М. О.
Прокопович С. В.
Ключевые слова: модель
моделювання
економетрична модель
регресія
прогнозування
лінійна багатофакторна
регресія
туризм Болгарії
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Коняшкіна М. О. Регресійний аналіз туристичного сектору економіки Болгарії / М.О. Коняшкіна М.О., С.В. Прокопович // Сучасні напрямки розвитку економіки і менеджменту підприємств України: зб. матеріалів міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 17 лист. 2023 р. - Харків: Харків. нац. автомобільно-дорожн. ун-т., 2023. – С. 79-82.
Краткий осмотр (реферат): Робота присвячена аналізу впливу різних факторів на кількість туристів для визначення потенціалу зростання туристичного сектора економіки за допомогою лінійної багатофакторної економетричної моделі. На основі побудованої моделі можна встановити, що існує тісний лінійний прямий зв’язок між кількістю подорожуючих і середніми витратами за ніч; індексом людського розвитку; та політичною стабільністю та відсутністю війн. Індекс споживчих цін також суттєво впливає, але обернено.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30670
Располагается в коллекциях:Статті студентів (ЕКСА)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Коняшкина, Прокопович.pdf2,26 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.