Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30667
Назва: Обґрунтування ієрархічності структури компетентності організації
Автори: Грузіна І. А.
Теми: компетентність організації
компетенція
структура компетентності
піраміда компетенцій
життєвий цикл
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Грузіна І. А. Обґрунтування ієрархічності структури компетентності організації / І. А. Грузіна // Підприємництво та інновації: Науковий журнал з питань економіки та бізнесу. – ПВНЗ «Міжнародний університет фінансів», 2023. – Вип. 29. – С. 67-72.
Короткий огляд (реферат): Компетенції організації, вдало поєднуючись із супутніми компетенціями співробітників формують загальну організаційну компетентність. З огляду на те, що жодна з компетенцій не в змозі відігравати ключову роль для досягнення цілей організацій, виникає необхідність їх оптимального поєднання для вирішення управлінських завдань кожного етапу життєвого циклу організації. У статті визначено перелік компетенцій, що формують структуру організаційної компетентності, та обґрунтовано необхідність їх ієрархічного розташування за рівнями піраміди. Співвіднесення рівнів організаційних компетенцій із завданнями на кожній стадії життєвого циклу організації, доповнене постійним моніторингом їх стану, дозволить керівникам визначати необхідність їх оновлення, а також можливості трансформації та розвитку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30667
Розташовується у зібраннях:Статті (МБ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.