Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30667
Название: Обґрунтування ієрархічності структури компетентності організації
Авторы: Грузіна І. А.
Ключевые слова: компетентність організації
компетенція
структура компетентності
піраміда компетенцій
життєвий цикл
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Грузіна І. А. Обґрунтування ієрархічності структури компетентності організації / І. А. Грузіна // Підприємництво та інновації: Науковий журнал з питань економіки та бізнесу. – ПВНЗ «Міжнародний університет фінансів», 2023. – Вип. 29. – С. 67-72.
Краткий осмотр (реферат): Компетенції організації, вдало поєднуючись із супутніми компетенціями співробітників формують загальну організаційну компетентність. З огляду на те, що жодна з компетенцій не в змозі відігравати ключову роль для досягнення цілей організацій, виникає необхідність їх оптимального поєднання для вирішення управлінських завдань кожного етапу життєвого циклу організації. У статті визначено перелік компетенцій, що формують структуру організаційної компетентності, та обґрунтовано необхідність їх ієрархічного розташування за рівнями піраміди. Співвіднесення рівнів організаційних компетенцій із завданнями на кожній стадії життєвого циклу організації, доповнене постійним моніторингом їх стану, дозволить керівникам визначати необхідність їх оновлення, а також можливості трансформації та розвитку.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30667
Располагается в коллекциях:Статті (МБ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.