Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30621
Title: | Організація ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсових робіт для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти |
Authors: | Давидова О. Ю. |
Keywords: | ресторанне господарство споживач послуги продукція заклад підприємство виробництво обслуговування |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | ХНЕУ ім. С. Кузнеця |
Citation: | Організація ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсових робіт для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти [Електронний ресурс] / уклад. О. Ю. Давидова; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (513 КБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. — 37 с. : іл. — Загол. з титул. екрану. |
Abstract: | Подано методичні рекомендації до виконання курсових робіт із навчальної дисципліни, а також тематику та плани курсових робіт. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. |
URI: | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30621 |
Appears in Collections: | Методичні матеріали (ГРБ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2023-Давидова О.Ю..pdf | 513,71 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.