Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30621
Title: Організація ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсових робіт для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Authors: Давидова О. Ю.
Keywords: ресторанне господарство
споживач
послуги
продукція
заклад
підприємство
виробництво
обслуговування
Issue Date: 2023
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Організація ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсових робіт для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти [Електронний ресурс] / уклад. О. Ю. Давидова; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (513 КБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. — 37 с. : іл. — Загол. з титул. екрану.
Abstract: Подано методичні рекомендації до виконання курсових робіт із навчальної дисципліни, а також тематику та плани курсових робіт. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30621
Appears in Collections:Методичні матеріали (ГРБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023-Давидова О.Ю..pdf513,71 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.