Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29746
Назва: Вплив раціонального харчування на стан здоров’я здобувачів вищої освіти
Автори: Кравченко О. С.
Дзюбенко А. Т.
Теми: здоров’я
раціональне харчування
режим харчування
життєдіяльність
здобувачі вищої освіти
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Кравченко О. С. Вплив раціонального харчування на стан здоров’я здобувачів вищої освіти / О. С. Кравченко, А. Т. Дзюбенко // Актуальні питання фізичного виховання, спорту, здорового способу та якості життя різних верств населення : збірник тез I Всеукраїнської науково-практичної конференції (електронне видання), 14 квітня 2023 р. : Харків : Національний аерокосмічний університет імені М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут», 2023. - С. 201–203.
Короткий огляд (реферат): Важливою складовою здорового способу життя є раціональне харчування, яке дає можливість підтримувати високий рівень життєдіяльності. Проаналізовано основні елементи харчування, необхідні для нормального функціонування організму. Виявлено, що особливу увагу необхідно приділяти збалансованому та раціональному харчуванню як основного фізіологічного чинника зміцнення здоров’я здобувачів вищої освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29746
Розташовується у зібраннях:Статті (ЗСЖіБЖ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.