Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29746
Название: Вплив раціонального харчування на стан здоров’я здобувачів вищої освіти
Авторы: Кравченко О. С.
Дзюбенко А. Т.
Ключевые слова: здоров’я
раціональне харчування
режим харчування
життєдіяльність
здобувачі вищої освіти
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Кравченко О. С. Вплив раціонального харчування на стан здоров’я здобувачів вищої освіти / О. С. Кравченко, А. Т. Дзюбенко // Актуальні питання фізичного виховання, спорту, здорового способу та якості життя різних верств населення : збірник тез I Всеукраїнської науково-практичної конференції (електронне видання), 14 квітня 2023 р. : Харків : Національний аерокосмічний університет імені М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут», 2023. - С. 201–203.
Краткий осмотр (реферат): Важливою складовою здорового способу життя є раціональне харчування, яке дає можливість підтримувати високий рівень життєдіяльності. Проаналізовано основні елементи харчування, необхідні для нормального функціонування організму. Виявлено, що особливу увагу необхідно приділяти збалансованому та раціональному харчуванню як основного фізіологічного чинника зміцнення здоров’я здобувачів вищої освіти.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29746
Располагается в коллекциях:Статті (ЗСЖіБЖ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.